? / Frampantni detalji ubistva porodice Đokić: Iz vozila nestalo stotine hiljada eura?

03. 10. 2021. u 16:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Istraga slučaja ubistva porodice Đokić, čija su tijela juče pronađena u selu Moravac, je u toku, a kako se saznaje s terena, u njihovom zapaljenom vozilu nije bilo mobilnih telefona, a nedostajao je i rezervni točak.

Aleksičani za Nova.rs ističu da je u točku najvjerovatnije Goran držao novac, jer je on imao običaj da sa sobom nosi i stotine hiljade eura.

Tijela tročlane porodice Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25), pronađena su jučer u selu Moravac kod Aleksinca, a policija intenzivno traga za napadačima koji su ih likvidirali.

Policija traga za telefonima Đokića, a posebno sumnjivo u cijelom slučaju jeste to da je iz automobila ubijene porodice nedostajao točak.

Aleksičani za pomenuti portal tvrde da je u njemu Đokić držao devize.

Ističu da je imao običaj da nosi velike svote novca sa sobom, a zasad nije poznato zbog čega.

Inače, kako se ranije pisalo, Đokić je davao novac na kamatu.

Podsjetimo, direktor policije Vladimir Rebić otkrio je jutros nove detalje u slučaju ubistva porodice Đokić, koji je šokirao Srbiju, ali i cijeli region

"Nema sumnje da je reč o ubistvu, ali u ovom trenutku ne znamo ko je ubica. Uveren sam da ćemo u narednih nekoliko dana imati više informacija. Policija je za njihov nestanak saznala u utorak kasno popodne, nakon čega smo razgovarali sa prijateljima, rodbinom i kumovima kako bismo dobili informaciju o tome gde bi oni mogli da budu. Kada smo dobili podatak da je vozilo navodno viđeno na potezu Žitkovac – Aleksinac, kamera nije bila dobra pa nije bilo uočljivo. Naša istraga krenula je u tom pravcu“, rekao je Rebić u jutarnjem programu TV Prva.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)