... / Komšije porodice Đokić u šoku: "Htjela sam da umrem kada sam čula da su spaljeni"

03. 10. 2021. u 15:09:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Mještani Moravca i komšije Đokića iz aleksinačkog sela (Srbija) užasnuti su zločinom nad troje članova porodice čija su tijela jučer pronađena spaljena u nepristupačnom kraju nadomak Južne Morave.

"To je tragedija, ko je to uradio ja ga ne bih zatvorio, lično bih postavio vešala u centru Beograda da svet vidi kakve monstrume imamo. Ovo je tragedija koju teško ko može da podnese. Iz prve nisam verovao, računao sam - držao je menjačnicu, kidnapovali su ga da im plati, ali bar da su ih žive ostavili", rekao je komšija Đokića iz Moravca, Srećko Stojanović.

Njegova supruga Branislava kaže da je izuzetno tragično primila vijest o smrti tročlane porodice jer ih je lično poznavala i kaže da su bili dobri ljudi.

"Htela sam da umrem kada sam čula da su spaljeni. Žao mi je jer su dobri ljudi, taj ko je to uradio, to je monstrum, nije čovek. Toga bih ja smesta ubila, ko je mogao da podigne ruku na devojku od 26 godina. Što su ubili ženu i dete... ", rekla je Branislava Stojanović za Blic.

Porodica Đokić je ožalošćena i nisu željeli da pričaju bila šta.

Inače, iza zločina u Moravcu mogla bi biti i organizovana kriminalna grupa jer je gotovo nemoguće da jedan čovjek izvede ovako monstruoznu otmicu i ubistvo.

Ne isključuje se mogućnost da je Đokić praćen danima kako bi se dobro proučilo njegovo kretanje te da je isto izabran trenutak za otmicu kada se vraća iz Moravca, budući da je vikendom obilazio majku.

U toj varijanti planiranje zločina moralo je da uključi i nekoga od lokalnih mještana koji im je pokazao mjesto za skrivanje automobila i tijela, kao i lokalne puteve. Lokacija na kojoj je zapaljen Passat je izuzetno nepristupačna tako da se kroz šibljem obrasle staze jedva prolazi automobilom. Na tom mjestu, automobil je zapaljen kako bi se uništili tragovi.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)