Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

0
Radiosarajevo.ba
Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice
Foto: Screenshot/Instagram / Bojana Janković

Voditeljica Bojana Janković (bivša Nikolić), koja se proslavila kao voditeljica Pinkove kultne emisije City, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu.

O njenoj smrti obaviješteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju.

Nezvanično, Hitna pomoć je u petak, 19. aprila, oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt. Tijelo poznate voditeljice prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

Vijest o njenoj smrti potvrdila je i porodica.

"Porodica potvrđuje da je Bojana iznenadno preminula danas i iako razumije da je ona medijima zanimljiva ličnost, oni pozivaju sve medije da se ponašaju u skladu sa svojom etikom, da poštuju svoju koleginicu i da puste porodicu i Ivanu da u miru odboluju ove teške momente", saopšteno je.

Bojana Janković je bila15 godina u braku sa Ognjenom Jankovićem, članom grupe Beogradski sindikat s kojim je dobila dvoje djece.

Zajedno sa sestrom bliznakinjom je vodila emisiju na ružičastoj televiziji. Njena sestra Ivana je bila udata za odbojkaša Edina Škorića s kojima ima dvoje djece, a Bojana je svojevremeno učestvovala i u rijalitiju Veliki Brat.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije