Vozači, oprez: Potpuna obustava saobraćaja u Sarajevu u jednoj ulici

0
Radiosarajevo.ba
Vozači, oprez: Potpuna obustava saobraćaja u Sarajevu u jednoj ulici
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Regulacija saobraćaja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo objavilo je da će doći do izmjene saobraćaja u jednoj ulici u Sarajevu. 

Saopštenje MUP-a KS prenosimo u cijelosti: 

"Na zahtjev JU 'Sarajevska filharmonija', Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za privremenu izmjenu režima saobraćaja, koja se sastoji od potpune obustave saobraćaja za motorna vozila ulicom Branilaca Sarajeva – na dijelu od raskrsnice sa ulicom Čemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva i ulicom Kulovića – na dijelu od raskrsnice sa ulicom Obala Kulina bana do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita, za dan 11. oktobar, zbog održavanja manifestacije – koncerta pod nazivom 'Gala koncert Sarajevske filharmonije'.

Pratite uživo vanrednu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a: Očekuje se obraćanje Schmidta i Cvijanović

Pratite uživo vanrednu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a: Očekuje se obraćanje Schmidta i Cvijanović

Reguliranje saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i preusmjeravanje na alternativne pravce vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, etapno, u zavisnosti od brzine kretanja vozila, u terminu od 19:30 do 22:30 sati.

Apelujemo na sve učesnice i učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih osoba u vrijeme realizacije ovih aktivnosti."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije