Više od 20 sarajevskih ulica danas bi moglo biti bez vode: Vodovod objavio gdje će izvoditi radove

0
Radiosarajevo.ba
Više od 20 sarajevskih ulica danas bi moglo biti bez vode: Vodovod objavio gdje će izvoditi radove
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radnici Vodovoda na terenu

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija objavljena je informacija o radovima koji će se izvoditi na vodovodnoj mreži danas, 11. novembra 2023.

Kako su istakli, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova zbog čega može doći do prekida vodosnabdijevanja u ulicama:

Paje, Ilije Engela, Mustafe Kamerića, Bulevar Branilaca Dobrinje, Šukrije Pandže, Ibrahima hafiza Riđanovića, Osik, Radnička, Ohridska, Husinjska, Trebevička, Travnička, Vrbaska, Gornjovakufska, Hladivode, Hladivode sokak, Oteška, Samira Ćatovića Kobre, Idriza Ahmetovića, Alije Nametka, Breka, Trg sarajevske olimpijade i Sulejmana Pačariza Hodže.

"Budi hrabar, budi zdrav": Počela kampanja za besplatno PSA testiranje širom FBiH

"Budi hrabar, budi zdrav": Počela kampanja za besplatno PSA testiranje širom FBiH

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", navode iz Vodovoda.

Također dodaju da će njihovo Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije pri Pogonu Kanalizacija tokom dana vršiti čišćenje i pročepljenje slivnika na Mošćanici – Bentbaša, ulicama Vinka Šamarlića, Šemsudina Sarajlića i Jukićeva.

"Čišćenje kanala vršit će se u ulici Apelova cesta, a crpanje septičkih jama u ulicama Sastavci, Bačići, Devet šehida, Dobroševićka, te na Trebeviću", poručili su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije