ViK najavio radove: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 20 sarajevskih ulica

0
Radiosarajevo.ba
ViK najavio radove: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 20 sarajevskih ulica
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Radovi na sanaciji vodovoda u Sarajevu / Ilustracija

KJKP Vodovod i kanalizacija obavještava građane Sarajeva o planiranim radovima na vodovodnoj mreži u četvrtak, 17. oktobra.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama:

Dalmatinska, Kenana Brkanića, Ramiza Alića, Vrandučka, Enesa Herića, Ferhadija, Soukbunar, Kasindolska cesta, Otona Župančića, Tekija, Hajrudina Šabanije, Davorina Popovića, Doktora Atifa Purivatre, Zuhdije Kadrića, Doktora Ibrahima Tepića, i dio ulica Aleja Bosne Srebrene, Kurta Sorka i Braće Mulić.

Maloljetnik osumnjičen za 49 lažnih dojava o bombama u Sarajevu smješten u popravni dom

Maloljetnik osumnjičen za 49 lažnih dojava o bombama u Sarajevu smješten u popravni dom

U sklopu realizacije projekta Vodovod Sarajevo planirani su radovi u ulicama Valtera Perića, Maršala Tita i Omera Kovača. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim, te ulicama Vladimira Preloga, Sulje Jahića i Đoke Mazalića.

Zbog popravke kvarova u ulicama Mula Mustafe Bašeskije i Todora Švrakića večeras, (četvrtak, 17.10.2024.) od 22 sata do prekida snabdijevanja vodom doći će u navedenim, te ulicama: Prote Bakovića, Đulagina, Gazi Husrev-begova, Besarina čikma i Jelića.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova.

Za sve informacije možete se obratiti dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije