Važna informacija za građane Sarajeva: U srijedu privremena obustava saobraćaja

1
Radiosarajevo.ba
Važna informacija za građane Sarajeva: U srijedu privremena obustava saobraćaja
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Javni prijevoz u Sarajevu

Iz KJKP GRAS obavještavaju da će u srijedu, 11. oktobra, doći do privremene obustave saobraćaja u ulici Branilaca Sarajeva (od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva).

Obustava saobraćaja će trajati od 19.30 do 22.30 sati.

"U ulici Branilaca Sarajeva (od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Radićeva) doći će do privremene obustave saobraćaja u srijedu, 11. oktobra, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS zbog organizacije javnog događaja na trgu Susan Sontag.

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza najavljene su za period od 19.30 do 22.30 sati, tako što će linije koje polaze sa terminala Dom Armije mijenjati polazni terminal i polaziće sa terminala Drvenija", saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću Grasa.

Podsjetimo, Sarajevska filharmonija ove godine proslavlja svoj 100. rođendan. Još od početka nove-slavljeničke sezone, svjedočimo izuzetnim koncertnim programima i renomiranim gostujućim umjetnicima.

Ipak, ono što se s nestrpljenjem iščekuje svakako je spektakularni Gala koncert u srijedu, 11. oktobra 2023. u 20 sati na sceni sarajevskog Narodnog pozorišta, kada će se zajedno sa prestižnim Orkestrom sarajevskih filharmoničara publici pokloniti i jedan od najslavnijih dirigenata današnjice, maestro Riccardo Muti. 

Ranije je najavljeno da će prilikom svečanog koncerta 11. oktobra, ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu biti postavljeni LED ekrani, kako bi što više građana mogli biti dio ovog muzičkog praznika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije