Važno obavještenje iz GRAS-a: Ispravka o izmjeni režima saobraćaja

0
Radiosarajevo.ba
Važno obavještenje iz GRAS-a: Ispravka o izmjeni režima saobraćaja
Arhiv / GRAS

KJKP GRAS obavijestio je korisnike javnog gradskog prevoza da je u skladu sa novim Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, došlo do ispravke obavještenja koje se odnosi na liniju 31e Vijećnica – Dobrinja prema kojem je ova linija danas u večernjim satima trebala mijenjati polazni terminal.

Dakle, ova izmjena umjesto 17.8.2023. godine bit će na snazi 18.08.2023. godine.

U nastavku slijedi tekst ispravljenog obavještenja:

Radnici ViK-a i u subotu na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju

Radnici ViK-a i u subotu na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju

"Obavještavamo korisnike da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog održavanja manifestacije u povodu završetka Sarajevo film festivala 2023, od 16:10 sati 18.08.2023. godine do 03:00 sata 19.8.2023. godine doći do privremene potpune obustave saobraćaja u ulici Maršala Tita (od semafora kod Vječne vatre do spoja sa ulicom Radićeva) što će dovesti do sljedeće izmjene u odvijanju javnog gradskog prevoza putnika:

Autobuska linija 31e Vijećnica - Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će umjesto sa Vijećnice polaziti sa Trga Austrije, a od Skenderije do Trga Austrije u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom", stoji u saopštenju KJKP GRAS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije