Vanredno obavještenje ViK-a: Bez vode 18 ulica i više naselja

Radiosarajevo.ba
Vanredno obavještenje ViK-a: Bez vode 18 ulica i više naselja
Foto: Facebook / Ilustracija

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova, saopćeno je iz KJKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Sarajevo.

“Popravke će se izvoditi u slijedećim ulicama: Ključka, Vrbanjuša, Kamenica, Armije Republike BiH, Fadila Jahića Španca, Zaima Šarca, Humska, Stupska, Stupsko brdo, Reisa Fehima Spahe, Reisa Fehima Spahe čikma, Hamdije Ćemerlića, Dr. Halid-bega Hrasnice, Safeta Zajke, Ive Andrića, Trg Nezavisnosti, Bosanska i Vejsila Čurćića”, pojasnili su.

Dodali su da se okončanje radova očekuje u poslijepodnevnim satima.

“Također, večeras, 26/27. novembra 2019.godine od 00:00 do 05:00, u okviru NRW projekta vršit će se radovi na mjerenju, istraživanju i iznalaženju kvarova u zoni vodosnabdijevanja ulice Bosanska. U sklopu ovih radova dolazit će do povremenih prekida u vodosnabdijevanju slijedećih naselja: dio naselja Švrakino selo, Otoka, Čengić Vila I i II, Rajlovac ,Halilovići, Reljevo, Riječica te ulice: Džemala Bijedića, Safeta Zajke, Adema Buće i Bulevar Meše Selimovića”, naglašeno je. 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije