Sutra izmjena režima gradskog saobraćaja u Sarajevu

Fena
Sutra izmjena režima gradskog saobraćaja u Sarajevu
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Javno komunalno preduzeće – Gradski saobraćaj Sarajevo obavijestilo je korisnike usluga javnog gradskog prijevoza da će u povodu obilježavanja vjerskog praznika "Svi sveti" biti izmijenjen režim saobraćanja gradskog prijevoza.

U srijedu i četvrtak, 1. i 2. novembra u periodu od 9 do 16 sati većim brojem vozila će biti pojačane linije prema gradskim grobljima Bare i Vlakovo i to autobuske linije br. 16 Dom Armije – Bare i br. 46 Ilidža – Vlakovo, kao i trolejbuska linija br. 107 Dobrinja – Jezero.

Također, obavještavaju da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS-a, a zbog izvođenja radova na ugradnji završnog asfaltnog sloja na regionalnom putu Semizovac – Ilijaš – Visoko, dionica kroz Malešiće od 7 sati u srijedu, 1. novembra do 20 sati u četvrtak, 2. novembra 2017. godine, autobuska linija 22 Sutjeska – Ilijaš – Lješevo saobraćati skraćeno do Donje Vogošće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije