SDA predlaže ime: Evo ko bi mogla biti v.d. načelnica Općine Stari Grad

4
Radiosarajevo.ba
SDA predlaže ime: Evo ko bi mogla biti v.d. načelnica Općine Stari Grad
Foto: Facebook / Mirsada Smajić, Haris Zahiragić i Jasmina Biščević-Tokić

Rukovodstvo Povjereništva SDA Stari Grad, Haris Zahiragić - zastupnik u Skupštini KS i delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH i Jasmina Biščević-Tokić - zastupnica u Predstavničkom domu Parlamenta FBIH, obavili su službenu posjetu Mirsadi Smajić - ovlaštenoj osobi za obavljanje poslova iz nadležnosti Općinskog načelnika Općine Stari Grad.

Istakli su kako će Klub vijećnika SDA Stari Grad na sutrašnjoj vanrednoj sjednici Općinskog vijeća dati podršku izboru gospođe Smajić za v.d. načelnicu Starog Grada.

"Očekujemo da će i ostali vijećnici, bez obzira na njihovu političku pripadnost, također dati podršku gospođi Smajić, te da ćemo svi zajedno pokazati spremnost za stabilizaciju naše Opštine.

BHMeteo najavio nevrijeme: Oluja stiže u ove dijelove Bosne i Hercegovine

BHMeteo najavio nevrijeme: Oluja stiže u ove dijelove Bosne i Hercegovine

'Imajući u vidu profesionalno i životno iskustvo gospođe Smajić, ugled koji ona uživa kao dugogodišnja državna službenica, ali i njene ljudske kvalitete koje su prepoznate u široj društvenoj zajednici, vjerujemo da je baš ona adekvatan izbor za v.d. načelnicu u ovom teškom periodu u kojem se nalazi naša Opština', istakao je predsjednik Zahiragić.

Vjerujemo da će v.d. načelnica u vremenu koje je pred nama, do održavanja prijevremenih izbora, a na kojima čvrsto vjerujemo u pobjedu našeg kandidata Dženana Selimbegovića, profesionalno upravljati općinom Stari Grad u interesu Općine i svih njenih građana.

Također, kao zastupnici na višim nivoima vlasti, u potpunosti smo se stavili na raspolaganje v.d. načelnici za rješavanje svih eventualnih problema iz naše nadležnosti sa kojima se opština Stari Grad suočava", saopćeno je iz SDA Stari Grad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije