Radovi u Sarajevu: Izmjenjen režim saobraćaja, a građani se pozivaju na strpljenje

0
Radiosarajevo.ba
Radovi u Sarajevu: Izmjenjen režim saobraćaja, a građani se pozivaju na strpljenje
Facebook / Radovi u ulici Bulevar Mimar Sinana

KJKP GRAS dao je obavijest za sve građane o izmjenama u odvijanju javnog gradskog prijevoza sa početkom u subotu, 12. oktobra. 

Zbog izvođenja radova na postavljanju završnog sloja asfalta u ulici Bulevar Mimara Sinana od raskrsnice sa ulicom Midhata Begića do raskrsnice sa ulicom Janka Jolovića u subotu, 12. oktobra, od 07:00 sati do nedjelje, 13. oktobra, do 07:00 sati doći će do privemene potpune obustave saobraćaja, što će dovesti do izmjene u odvijanja javnog gradskog prevoza:

Autobuska linija 38 Dobrinja-Ilidža djelimično će mijenjati trasu i od okretnice Dobrinja saobraćat će trasom linije 31e Vijećnica-Dobrinja do kružne raskrsnice ulica Želimira Vidovića Kelija, Olimpijska, Ante Babića i A transferzale, zatim A transferzalom, zatim ulicom Braće Mulić do ulice Kurta Šorka, a zatim ustaljenom trasom i istom trasom i iz suprotnog smijera;

Novi kvar u ovom dijelu grada: Ponovo prekid u snabdijevanju vodom u Sarajevu

Novi kvar u ovom dijelu grada: Ponovo prekid u snabdijevanju vodom u Sarajevu

Ministar Adnan Šteta na svom Facebook nalogu podijelio je i fotografije sa mjesta radova:

"Počelo je postavljanje završnog sloja asfalta na saobraćajnici u ulici Bulevar Mimara Sinana na Dobrinji. Saobraćajnica će do sutra ujutro biti zatvorena za saobraćaj. Hvala svim građanima na razumijevanju."

Počelo je postavljanje završnog sloja asfalta na saobraćajnici u ulici Bulevar Mimara Sinana na Dobrinji. Saobraćajnica će do sutra ujutro biti zatvorena za saobraćaj. Hvala svim građanima na razumijevanju.

Posted by Adnan Šteta on Saturday, October 12, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije