Općina Centar povodom Uskrsa i Vaskrsa: Načelnik Ajnadžić posjetio vjernike

Radiosarajevo.ba
Općina Centar povodom Uskrsa i Vaskrsa: Načelnik Ajnadžić posjetio vjernike
Povodom predstojećih katoličkog Uskrsa i pravoslavnog Vaskrsa načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić je u petak 14. aprila 2017. godine zajedno sa Mustafom Mulićem, dopredsjedavajućim OV Centar, obišao nekoliko katoličkih i pravoslavnih porodica.

Delegacija Općine Centar je povodom Uskrsa posjetila Mirjanu Žulj u Ulici Jezero, i Krešimira Vukšića iz Ulice Kaptol, dok je povodom Vaskrsa posjećen Jeremija Cupara sa Mrkovića i Ilija Stanišić sa Koševskog brda, samohrani roditelj dvoje djece bez stalnog zaposlenja.

Ovom prilikom se načelnik interesovao u kakvim uslovima žive ove porodice, te za njihovo zdravlje i na koji im način Općina Centar, u okviru svojih finansijskih i zakonskih mogućnosti, može pomoći na poboljšanju socijalnog statusa njihovih porodica.

Porodice koje su posjetili predstavnici Općine Centar zahvalile su se i naglasile da njima više znači njihova posjeta i briga posebno pred ove velike blagdane nego pomoć koju su im uručili i istakli da nastave sa ovakvom praksom i ubuduće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije