Obavijest za građane: 21 sarajevska ulica neće imati vode

0
Radiosarajevo.ba
Obavijest za građane: 21 sarajevska ulica neće imati vode
PrtScr / Ilustracija

Radnici KJKP Vodovod i kanalizacija i danas su na terenu.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama:

  • Gazi Husrev-begova, Branilaca Sarajeva, Jukićeva, Rakovička cesta, Hulusina, Komatin, Jarčedoli, Logavina, Golobrdica, Hadžidamjanova, Lasičke megare, Stari drum, Donji Hotonj, Gornji Hotonj, Ejuba Ademovića, Panjina kula, Meše Čohodara, Cicin han, Igmanskog bataljona, Sabita Užičanina i Josipa Štadlera.

Normalizacija u vodosnabdijevanju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Podsjetimo, ekipe Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata popravljale su jučer u poslije podnevnim satima kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija. Kvar na glavnoj vodovodnoj cijevi DN 500 mm popravljen je u ulici Šipska. U ulici Bojnička kvar je popravljen ispod mosta, na cijevi DN 300 mm. U ulici Zaulica izvršena je popravka kvara na dvije lokacije, na glavnoj cijevi i na zatvaraču, te u ulici Porodice Foht. Popravke kvarova na priključcima izvršene su u ulicama: Gornji Velešići, Muvekita, Brdo džamija.

U ulici Grdonj urađena je ugradnja reducir ventila, u ulici Harbina popravljen je zatvarač DN 300 mm, u ulici Zmaja od Bosne izvođeni su radovi na isključenju potrošača a u ulici Džidžikovac vršena je sanacija iskopa.

U toku su radovi na popravci kvara u ulici Komatin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije