Nihad Uk: Danas je divan dan

15
Radiosarajevo.ba
Nihad Uk: Danas je divan dan
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Nihad Uk

Bosna i Hercegovina danas, 17. februara, je imala jedan od najljepših sportskih dana.

Počelo je vijesti da je naša najbolja skijašica Elvedina Muzaferija na utrci Svjetskog kupa u švicarkoj Crans Montani ostvarila četvrto najbolje vrijeme i ispisala historiju bh. skijanja. Potom je KK Bosna osvojila titulu nakon 14 godina, Edin Džeko postigao pogodak za Fenerbahce, Džanan Musa predvodio Real Madrid do finala Kupa Španije...

"Zvuči potpuno nestvarno", komentirao je tako danas sportski rezultat i Dragan Bursać, ugledni književnik i kolumnista portala Radiosarajevo.ba.

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

U međuvremenu se oglasio i premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk, kojeg se također dojmio današnji dan, s tim što premijer ima i još jedan više razlog za slavlje ove subote, a otkrio je i šta je nedostajalo da dojam ove subote bude potpun.

Uk je napisao:

"Danas divan dan, kćerki rođendan. Muzaferija ostvarila naš najbolji ski rezultat. KK Bosna osvojila kup nakon 14 godina. Još da je Željo pobijedio..."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (15)

/ Povezano

/ Najnovije