Kako će raditi tramvaji, trolejbusi, autobusi i minibusi u Sarajevu za Dan nezavisnosti

1
Radiosarajevo.ba
Kako će raditi tramvaji, trolejbusi, autobusi i minibusi u Sarajevu za Dan nezavisnosti
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevo

Javni gradski saobraćaj na području Kanton Sarajevo u svim vidovima prevoza odvijat će se po prazničnoj, odnosno nedjeljnoj šemi rada, poručili su iz GRAS-a.

Također su obavijestili i da će 2.3.2021. godine početi prodaja pretplatnih karata za mart 2021. godine za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračni drug penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

GRAS je napomenuo i učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere koji posjeduju pretplatnu kartu za javni gradski prevoz za mart 2020.godine da je period važenja iste produžen do 31.03.2021.godine.

Podajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima od 2. do 10. marta radit će od 7:00 – 16:30 sati, a od 11. marta do kraja mjeseca od 07:00 – 15:00 sati.

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 7:00 – 15:00 sati.

Sva prodajna mjesta u subotu, 06. marta radit će od 08:00 – 13:30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije