Ekonomski fakultet u Sarajevu: Info dan master studija u utorak

Radiosarajevo.ba
Ekonomski fakultet u Sarajevu: Info dan master studija u utorak
Foto: Ekonomski fakultet u Sarajevu / Plakat

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu sutra (utorak), 25.09. u 16 sati organizuje Info dan master studija tokom kojeg će biti predstavljeni programi postdiplomskog studija, među kojima je i novi Master of Business Administration (MBA), zajednički program Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Ekonomskog fakulteta u Ljubljani.

Master of Business Administration je program, sačinjen i prilagođen zahtjevima i potrebama finansijskog sektora u Bosni i Hercegovini. MBA omogućava sticanje dvojne diplome i brojne druge prednosti.

Info dan namjenjen je svim zainteresiranim i potencijalnim kandidatima koji žele dobiti više informacija i o drugim master programima Ekonomskog fakulteta: Islamic Banking, zajednički studiji sa Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Javni sektor i ekonomija okoliša, Menadžment i informacioni sistemi, te Evropske studije.

O prednostima studiranja, te stručnog i naučnog usavršavanja na Ekonomskom fakultetu informisaće vas, te izjave za medije dati dekanesa prof.dr. Jasmina Selimović, prof. dr. Azra Hadžiahmetović i prof.dr. Aziz Šunje.

Plakat  - undefined

Foto: Ekonomski fakultet u Sarajevu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije