Sunita Hindić-Bošnjaković privedena u Tužilaštvo

Radiosarajevo.ba
Sunita Hindić-Bošnjaković privedena u Tužilaštvo
Foto: Printscreen / Sunita Hindić-Bošnjaković

Osumnjičena je u Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona stigla nakon ispitivanja u policiji, a u Mostar je stigla nakon što se predala policiji Srednjobosanskog kantona, piše Bljesak.info.

Sunita Hidnić-Bošnjaković predata mostarskoj policiji, poznati naredni koraci MUP-a

Sunita Hindić-Bošnjaković (21) tokom subotnjeg popodneva privedena je u prostorije Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Osumnjičena je u Tužiteljstvo stigla nakon ispitivanja u policiji, a u Mostar je stigla nakon što se predala policiji Srednjobosanskog kantona. Podsjećamo, Hindić-Bošnjaković osumnjičena je zbog ubistva vlasnika Ville Ivanković u Mostaru, Nine Ivankovića. 

Hindić-Bošnjaković je u Tužilaštvo dovezena s gipsom na obje noge. Prema nezvaničnim informacijama, a kako doznaje Oslobođenje, nakon što je pucala na Ivankovića, sa sprata Vile Ivanković je skočila u rijeku Bunu koja protiče pored objekta, te tom prilikom vjerovatno slomila obje noge.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije