Nakon ubistva kod Mostara: Naređena obdukcija, traga se za počiniocem

Radiosarajevo.ba
Nakon ubistva kod Mostara: Naređena obdukcija, traga se za počiniocem
Foto: Bljesak.info / Ubistvo na Buni kod Mostara

Poznati mostarski ugostitelj pronađen je mrtav rano jutros na Buni kod Mostara, potvrdio je ranije za Radiosarajevo.ba glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Policija traga za jednom osobom zbog ubistva kod Mostara

Mostarska policija traga za jednom osobom zbog umiješanosti u ubistvo muškarca u mjestu Buna kod Mostara, saznaje Bljesak.info. Naime, beživotno tijelo muške osobe pronađeno je u petak u jutarnjim satima u mjestu Buna pokraj Mostara, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba . Beživotno tijelo muške osobe pronađeno je u petak, 4.

Rezultati uviđaja, urađenog u jutarnjim satima na mjestu zločina u mjestu Buna pokraj Mostara, pokazali su kako je riječ o nasilnoj smrti.

Ove informacije za portal Radiosarajevo.ba potvrdila je glasnogovornica Tužilaštva HNK Ana Rajič.

Buna kod Mostara: Stižu nove informacije o ubistvu poznatog ugostitelja

Poznati mostarski ugostitelj pronađen je mrtav rano jutros na Buni kod Mostara, potvrdio je ranije za Radiosarajevo.ba glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić. Beživotno tijelo muške osobe pronađeno je u petak, 4. oktobra u jutarnjim satima u mjestu Buna pokraj Mostara. Prema njegovim riječima, ubijen je muškarac inicijala N.I (1964).

 "Jutros u 7.30 sati pronađeno je tijelo muške osobe inicijala N. I, 1964. godište, u objektu Vila Ivanković na Buni. Ekipa za uviđaj izašla je na mjesto nesreće, obavila uviđaj u prisustvu dežurnog tužitelja. Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja. Obdukcija tijela stradalog će se obaviti sutra, 5. oktobra'', rekla Rajič. 

Podsjećamo da se, prema pisanju lokalnih medija, sumnja da je usmrćen Nino Ivanković, vlasnik poznate Vile Ivanković, a da se sumnja da ga je likvidirala Sunita H. B. (1998), koja je u bijegu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije