Tužan dan u BiH: U bolnici u Zenici preminula suvozačica iz Škode

Radiosarajevo.ba
Tužan dan u BiH: U bolnici u Zenici preminula suvozačica iz Škode
Foto: Visoko.co.ba / Nesreća kod Visokog: U zeničkoj bolnici preminula suvozačica iz Škode

Tridesetpetogodišnja V. Dž. iz Breze preminula je sinoć u Kantonalnoj bolnici Zenica usljed teških povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći kod Visokog.

U saopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona je navedeno da se nesreća dogodila u četvrtak u 18 sati, na lokalnom putu u mjestu Malo Čajno.

„Saobraćajna nezgoda dogodila se slijetanjem s kolovoza putničkog motornog vozila marke "Škoda Fabia", kojim je upravljalo lice V.A. iz Breze, dok se na mjestu suvozača nalazila ženska osoba V. Dž. rođena 1984. godine, također iz Breze, koja je nakon ukazane ljekarske pomoći, a usljed posljedica zadobijenih povreda, preminula u Kantonalnoj bolnici Zenica“, navodi se u saopćenju MUP-a ZDK.

Na mjestu ove nezgode je izvršen uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske stanice Visoko, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije