BiH / U lančanom sudaru povrijeđeno šest osoba

20. 09. 2019. u 08:55:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

Šest osoba, od kojih troje maloljetnih, zadobilo je tjelesne povrede u sudaru tri automobila sinoć na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

U saobraćajnoj nezgodi, do koje je došlo oko 22.15 sati, učestvovali su putnički automobil marke WVW golf kojim je upravljala A.S. (2000.) iz Zvornika, s kojom se u vozilu nalazio F.J. i dva maloljetna lica, zatim putnički automobil marke Peugeot, za čijim volanom je bio N.M. (2000.) iz Zvornika, sa kojim se u vozilu nalazilo jedno maloljetno lice i putnički automobil marke VW Tiguan, kojim je upravljala H.V. (1994.) iz Zvornika.

„Svih šest lica koja su se nalazila u putničkim automobilima VW golf i Peugeot je zadobilo tjelesne povrede, koje su konstatovane u bolnici Zvornik“, naveli su iz policije.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Iz Policijske uprave Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj, ali i živote drugih građana.

NEMA KOMENTARA