Livno / Zdravko Mamić pet sati davao iskaz u bh. gradu

12. 05. 2021. u 18:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Zdravko Mamić danas je u Kantonalnom tužilaštvu u Livnu više od pet sati odgovarao na pitanja vezana uz optužbe na račun osječkih sudaca, ali i predsjednika Vrhovnog suda Hrvatske, koje je u listopadu dostavio USKOK-u.

Mamića je ispitao kantonalni tužioc, a postupku je nazočila i zamjenica direktora USKOK-a, koja je cijeli iskaz nadzirala, kako procedura i nalaže kad se traži pravna pomoć druge države. P

otvrdio je to Mamićev odvjetnik Veljko Miljević. Inače, odmah po izlasku iz zgrade suda novinarima su poručili kako neće i ne mogu ništa reći, budući je istražni postupak u toku, piše FTV.

Hrvatska policija raspisala je u srijedu potjernicu za odbjeglim bivšim trenerom Dinama Zoranom Mamićem, nakon što se u ponedjeljak do ponoći nije javio na izdržavanje zatvorske kazne, dok istovremeno njegova brata Zdravka tužioci u Livnu ispituju o optužbama koje je prijavio Uskoku....

Mamić je s odvjetnicima, Veljkom Miljevićem i Zdravkom Rajićem, u zgradu Suda u Livnu ušao u 11, a izašao u 16 i 20.

Za sve to vrijeme napravljene su samo dvije kraće pauze u trajanju od 10 minuta.

Podsjetimo, Zdravko Mamić na Facebooku i u medijima već mjesec i pol dana bombardira javnost s detaljima vezanim uz korumpiranost osječkih sudaca, točnije otkako je Vrhovni sud potvrdio osuđujuću presudu Županijskog suda u Osijeku protiv njega i njegovog brata Zorana Mamića, Milana Pernara i Damira Vrbanovića za izvlačenje novca iz Dinama.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)