Zanimljiv duel Šepića i Konakovića: Ko je koga "završavao" u SDA

Radiosarajevo.ba
Zanimljiv duel Šepića i Konakovića: Ko je koga "završavao" u SDA
Foto: Radiosarajevo.ba / Senad Šepić i Elmedin Konaković

Nakon što je Aljoša Čampara dao ostavku na funkcije u Stranci demokratske akcije (SDA), na društvenim mrežama se razvila se diskusija između Senada Šepića, predsjednika Nezavisnog bloka, i Elmedina Konakovića, lidera Naroda i pravde.

Šepić je, podsjetimo, ranije napustio SDA, isto kao i Konaković. Šepić je u komentarima na svom Facebook profilu, osim Čampare, "prozvao" Konakovića.

"Kad sam se ja razilazio sa Bakirom i njegovim vođenjem SDA, Konakoviću je Seka bila omiljena 'profesorica', a Aljoša je sa Asimom 'završavao' i mene i druge koje je trebao za šefa Bakira. Ali nikad nije kasno doći tobe. Nek je barem sada. Drago mi je zbog toga", napisao je Šepić.

Konaković mu je ubrzo odgovorio.

"Nije to daleko od istine. Nije možda nebitno ni zašto je neko izašao. Ti vjerovatno ne bi nikad da si ostao u kombinacijama za organe stranke, a mi smo otišli kad su nam te funkcije nudili. Čini mi se da je i Aljoša. Razočarani zbog odnosa prema društvu generalno i prema korupciji unutar stranke", napisao je Konaković.

Na ovo se ponovo oglasio Šepić.

"Znamo mi obojica kakve sam ja sve kombinacije imao i šta mi je sve nuđeno, ali to nije bio moj izbor. Nego, vidiš bom kako nas Šemso Mehmedović sve isprati iz stranke negodujući zbog njenog rukovodstva i politike", replicirao je Šepić uz "smajli".

Prepiska - undefined

Foto: Printscreen: Prepiska

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije