Vodi se nova istraga u predmetu "David Dragičević" zbog uništavanja dokaza

0
Radiosarajevo.ba
Vodi se nova istraga u predmetu "David Dragičević" zbog uništavanja dokaza
PrtScr / David Dragičević

Đorđe Rađen iz Banje Luke saslušan je juče u tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje dokazivanja u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

Ovo je ujedno prvi put da je Rađen osumnjičen za neko krivično djelo u predmetu "David Dragičević".

Dragan Stupar, advokat Rađena, kratko je potvrdio za Srpskainfo da je njegov branjenik saslušan, ali nije želio otkrivati detaljnije informacije o saslušanju.

"Đorđe Rađen je dao detaljnu izjavu na okolnosti od 18. marta 2018. zaključno sa 25. martom 2018. godine", naveo je advokat Stupar.

Srpskainfo piše da je tokom višesatnog saslušanja u banjalučkom tužilaštvu, Rađen detaljno opisao šta je radio u kritično vrijeme, kao i sa kojim inspektorima Policijske uprave Banja Luka je komunicirao.

Đorđe Rađen je osumnjičen da je 25. marta 2018. godine u ulici Velibora Janjetovića Janje, u objektu servisnih motornih vozila "MK" u vlasništvu Željka Krečara i Milana Dakića, u namjeri da spriječi i oteža dokazivanje činjenice kretanja oštećenog Davida Dragičevića u ulici Velibora Janjetovića Janje 18. marta 2018. godine, Alenu Kukiću rekao da iz memorije računara, koji je služio za pohranjivanje video zapisa nadzornih kamera objekta servisa motornih vozila "MK", obriše frejmove video-zapisa za dan 18. mart 2018. godine kojim je zabilježeno kretanje oštećenog Davida Dragičevića navedenog dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije