Velike kolone vozila prema moru, zadržavanja na granici do sat vremena

Anadolija
Velike kolone vozila prema moru, zadržavanja na granici do sat vremena
Radiosarajevo.ba / Granični prijelaz Maljevac
Prema informacijama prikupljenim od Granične policije BiH, duge kolone vozila zabilježene su na graničnim prelazima na jugu BiH, a zadržavanja su u intervalima od 30 minuta do sat vremena.

Kako saopćavaju iz BIHAMK-a navode da će zbog izvođenja radova na GP Orašje-Županja na području Hrvatske, vozila saobraćati usporeno u oba smijera.

  Povremene polusatne obustave zbog deminiranja terena aktuelne su od sedam do 16 sati na magistralnom putu M-1.8 Lončari-Orašje, u blizini mjesta Dusine.

Na magistralnom putu M-5 Bosanski Petrovac-Bravsko izvode se radovi na sanaciji oštećenja kolovoza Na mjestu izvođenja radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Saobraćaj se odvija usporeno ili uz kraća zadržavanja na dionicama sa aktuelnim sanacionim radovima. Izdvajaju se autoput Banja Luka-Bosanska Gradiška (lokalitet petlje Mahovljani), zatim magistralni putevi: M-17 Nemila-Topčić Polje, M-18 Priboj-Simin Han, M-4 Banja Luka-Čelinac i M-15 Ključ-Sanski Most, kao i magistralne puteve na području Gračanice (M-4), Kladnja (M-18), Donjeg Vakufa (M-16) i Livna (M-6.1).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije