Važno obavještenje: Izmjene režima saobraćaja u centru Sarajeva

0
Radiosarajevo.ba
Važno obavještenje: Izmjene režima saobraćaja u centru Sarajeva

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je, na zahtjev firme „TESTINGELEKTRO“ d.o.o. iz Sarajeva, privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulicama Ferhadija i Maršala Tita u periodu od 7. novembra do 20. decembra 2021. godine, 24 sata svaki dan, radi izvođenja radova na sanaciji javne rasvjete.

Privremena izmjena režima saobraćaja sastojat će se od: zabrane saobraćaja za motorna vozila u dijelu kolovoza u kojem se izvode radovi, dok preostali dio ostaje slobodan za saobraćaj, a čiju funkciju je potrebno obezbijediti po potrebi uz korištenje čeličnih ploča, armirano-betonskih elemenata, kao i od obustave pješačkog saobraćaja na dijelu izvođenja radova sa preusmjerenjem sigurnim dijelom javno- prometne površine.

Za vrijeme izvođenja radova izvođač radova je dužan postaviti svu saobraćajnu signalizaciju i opremu defnisanu dostavljenim Elaboratom privremene saobraćajne signalizacije i opreme.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije