U ime mržnje: Episkop SPC veličao izvršitelje genocida nad Bošnjacima!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Majmune promašio si temu?

Alija izetbegovic je ratni zlocinac osudjen za fasizam i moraju biti unisteni i opet se nazivaju ulice po njemu. Za velicanje fasista od strane radio sahraevo treba da budete zatvoreni od strane suda mada je i sud fbih fasisticki i mora biti denacifikovan. ka Miki

N

Kako retardirana nacija boze sacuvaj. I sad zive u 13 stoljecu, ako su postojali uopste tad. Cast izuzetcima

Леми

Lijepe riječi su ukras!

Pehlivan

Mi možemo govoriti šta želimo, ali Hrvatska, je Olujom, rješila se ovog desničarsko, ultranacionalističkog pokreta i njihovih članova, koji očigledno i dalje gaje ideje krvi i tla, i bez sumnje bi ponovo provodili enička čišćenja i genocid. Bojim se da je jedino rješenje, vojno rješenje i defašizacija Srbije, i prostora gdje žive Srbi.

Covjek

Sta drugo ocekivati od cetnika, nekoga ko neme nista sa vjerom i Bogom, jadno.

Lila

Djavo se poziva na Boga, uzas !!!!!!!

Kad bude vakat došo

Bolesni majmune, koga još zanima što brbljaš, umri od muke, Bosna je jedna...

Ma taj episkop (periskop) on je Hrvat, zato...

Jer poznato je svakom be ha muslimanu, da su Hrvati najgori, pa je li taaako?

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije