U BiH osnovan novi politički pokret "Svojim putem"

3
Radiosarajevo.ba
U BiH osnovan novi politički pokret "Svojim putem"
Foto: Facebook / Igor Radojičić

Igor Radojičić je saopćio da je u Banjoj Luci sinoć donesena odlula o osnivanju Nezavisnog pokreta "Svojim putem" - Igor Radojičić.

Pokret je novi politički pokret koji će, kako je kazao, ponuditi alternativu i postojećoj vlasti i sadašnjim opozicionim partijama. Zato je i naziv "Svojim putem".

"Pokret će djelovati stručno, argumentovano, racionalno, patriotski i sistemski, kako bi se mijenjalo sadašnje stanje na svim nivoima. Danas su doneseni Programski principi, Statut, Odluka o osnivanju, a verifikovan je Osnivački odbor od 17 članova koji će nastaviti pripreme Pokreta za predstojeće izbore", rekao je Radojičić.

Počinje isplata uvećanih penzija u Federaciji BiH

Počinje isplata uvećanih penzija u Federaciji BiH

Istakao je da je do sada pokret podržalo skoro 1.000 građana svojim potpisima, među kojima brojni univerzitetski profesori, advokati i ugledni pravnici, ljekari, neki bivši direktori, načelnici, odbornici i mnogo mladih, do sada neangažovanih ljudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije