U 35 gradova širom svijeta danas protesti bh. građana

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

Draga braćo Bošnjaci jedno obaviještene.Nemojmo žaliti ubijati čak ni ono malo u kolijevci cetnice jer ovo nisu pravoslavci ni katolici .Ovo pleme je Austrougarska navukla u Bosnu koja je bila sve do Mađarske.A austrougarsku su činile mađarska i Austrija.Pravoslavci i katolici su istrijebljeni od okupacija sa raznih strana .A da bi dopunili i potkrilu njihov nestanak ovi su pronašli ovo pleme divljaka koji su na karpatima pobili sva ostala plemena koji su pripadali ljudskoj rasi ovo nisu ljudi imaju samo ljudski oblik .Oni su bili kanibali.Ubijali druga plemena i tim mesom se hranili.Madarska da bi sakrila istinu da u Bosni nema više katolika ni pravoslavaca pokrstavali su divljake što na jednu što na drugu stranu.Umjesto servi sluge njihove dali ime srbi.hrvati .Drugo Ostavili su ih na Balkan da budu remetilacki faktori u ljudskom obliku jer su izgubili rat u Velikoj Bosni koja se širila sve do Mađarske Albanije .Zato ne žalite da ovu vrstu zvijeri ubijate jer oni ne zaslužuju da žive.Mnoga plemena ljudska oni su pobili istrijebili u divljini ovdje neće .Bit će istrijebljeni

Jedina PRAVA istina piše na pločama u Sarajevu!

SRPSKI ZLOČINCI!

B

Ne shvatam zasto radio sa, pustaju i odvratne soviniste da laju, pa zajedno sire mrznju i zanijaju tako jos eksera u kovceg BiH. Trebali bi bar mediji znati da je 49% posto BiH nesto sto ne dijeli ovakva misljenja i zbog toga sve vise mrze BiH, a mediji im pomazu i guraju ih jos vise od BiH. A ovome sto poziva da se ubijaju djeca treba suditi kao i vama koji ga pustate da laje.

Fixi

Samo 35??? Pa preko 300 gradova u svijeru slavilo rodjendan REPUBLIKE SRPSKE!!! Provjerite na you tube

/ Najnovije