Stranke opozicije: Bećirović je pobijedio u USK 2018., a ove godine će pobjeda biti još uvjerljivija

4
Radiosarajevo.ba
Stranke opozicije: Bećirović je pobijedio u USK 2018., a ove godine će pobjeda biti još uvjerljivija
Foto: SDP BiH / Bećirović u Bihaću

Kantonalni odbori Socijaldemokratske partije (SDP) BiH, Narodnog evropskog pokreta (NES) BiH, Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH i Naroda i pravde (NiP) u Unsko-sanskom kantonu demantovali su optužbe, kako kažu, 'SDA-ovih satelita', odnosno Koalicije 'Država' na račun kandidata ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića.

Saopćenje ovih stranaka prenosimo u cjelosti:

"U povodu lažnih informacija tzv. koalicije „Država“ da kandidat ujedinjenje opozicije za člana
Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović nema masovnu podršku građana Unsko-
sanskog kantona i Bihaća, ovim putem želimo demantovati iznesene laži.

Bećirović: Milanović je nervozan jer slijedi poraz HDZ-a i SDA

Bećirović: Milanović je nervozan jer slijedi poraz HDZ-a i SDA

Po ustaljenom receptu njihovih mentora iz SDA, Hadžikadićeva klapa marginalaca pokušava građane uvjeriti da ne vjeruju svojim očima i javno iskazanoj masovnoj podršci dr. Bećiroviću u Bihaću, nego da vjeruju njihovim tumačenjima iz Sarajeva.

Napominjemo da je dr. Bećirović uvjerljivo pobijedio u USK 2018. godine, a ove godine će pobjeda biti još uvjerljivija.

Građani koji su masovno stali iza dr. Bećirovića će na izborima demantirati podla podmetanja. SDA i njihovi sateliti do izbora mogu i hoće pokušati spinovati očitu istinu da kandidat ujedinjene opozicije uživa masovnu podršku građana.

Njihov spin prestaje njihovim porazom u oktobru. Sistem koji su stavili u funkciju širenjem dezinformacija može funkcionisati do oktobra, a tada će ujedinjena opozicija razmontirati i njih i njihovu vlast. Bosna i Hercegovina masovno želi i podržava promjene i nikakve laži sluga sistema ne mogu promijeniti tu činjenicu.

Svjesni smo da ogromna podrška dr. Bećiroviću brine režimske krugove i njihove sluge jer slične scene podrške stižu iz svih krajeva naše zemlje“, navodi se u zajedničkom saopćenju stranaka", zaključili su u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije