Stranke opozicije: Bećirović je pobijedio u USK 2018., a ove godine će pobjeda biti još uvjerljivija

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

GAZIJA,TRAVNIK

Narodu nije bitna pobjeda,nego promjena teroristicko podanickog sistema koje su sda teroristi izgradili u srcu evrope.Trebamo pod hitno socijalno i pravno sređenu državu,u protivnom če se raspasti.

Istina

Stranka iz koje dolazi nije se pokazala patriotskom a ni one koje ga podržavaju

Demagog denis

Jedino gore od dodika u predsjednistvu je denis. Covjek je pobrko loncice,ponasa se kao neki spasitelj Bih iako je uvijek bio na strani bratskih stranaka hdz i snsd. Covjek prica o promjenama koda promjene nezavise od druga dva clana predsjednistva. Da ima imalo znanja i postenja i ljudskosti trebao bi ohladiti od politike. Sve sto obecava laze jer je to sve nemoguce,nije sto to on nebi zelio nego sto za sve treba konsenzus sto je tesko postici sa genocidasima i UZP.

Flaster

Mora da si potrošio lovu od prodaje srebrenice pa ti zafalilo.Šta sada namjeravaš prodati?

/ Najnovije