Šta su Inzko, Dodik i Čović večeras govorili na sastanku UN-a

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eee

DVOJICA SVJETSKIH LAZOVA DODIK I COVIC

Stav

Bravo za gospodina Dodika. Ispoštovao je sve što je rekao da će reći, i ostao dosljedan svojim stavovima i interesima Srba, ali i interesima svih građana BiH.Jednom riječju, svaka čast na govoru, koji nije bio suvoparan i licemjeran, kao govor ovog nametnika i parazita Incka. ka Bravo

Slava Storonci

Izgleda da još nije jasno da je podjela BiH na 3 republike (s pravom na otcjepljenje) neizbježna. Paradoksalno, ali to potvrđuje i Inzko.

gelipteri

ruše Bosnu ujedinjenim snagama , katoličkih i pravoslavnih izdajica svoje domovine, sa Hrvatskom, Srbijom , Rusijom i ništa joj ne mogu. Jedna si jedina.

NATO

Ako ovo nije dovoljan razlog za NATO, da HITNO primi BiH u svoje clanstvo, bojim se da ce u protivnom morati slati avione kao i 1995. Ako ovo sto su Dodik i njegov dvojnik Covic veceras izgovorili, nisu dovoljne uvrede Visokom predstavnku, EU i USA, i dovoljan razlog da protiv njih dvojice poduzmu ODGOVARAJUCE mjere, onda ce BOSANCI morati da se SPEME...

vrijeme, vreme , vrime

veijeme je da se anuliraju rezultati genocida i udruženog zločinačkog poduhvata

Gost

Nato protiv koga bi ti ratovao pa se Bosanci trebaju spremiti? Bosanci spadaju u 3% građana koji nisu ni Bošnjaci, ni Srbi ni Hrvati.

071

Najsmješniji mi je HDZ, i hrvatski i bosanski. Hrvatska vlada predala kompletan nekadašnji Agrokor, koji zapošljava oko 60 000 ljudi, u ruke Rusima. Možeš misliti kada bi se malo pročešljali privatni računi vrhuške oba HDZ-a šta bi se sve tu našlo. Definicija izdajica državnih interesa. I tupsoni ne kuže da se poslije svega što se izdešavalo u EU i USA zadnjih desetak godina stav prema Rusiji drastično mijenja i da će za to plaćati ceh.

Bosna Bosancima

svi smo mi Bosanci, a ko hoće neka bude Bošnjak, Srbin, Hrvat, Eskim, crn , bijel

Motaj kablove

Crni Mile sta ucini, al’ te latin ko kurbana podmetnu... usta mu se okrenula :))) lizi, lizi Drago

Nijemac zna

Genocid u Srebrenici nas podsjeća da se moramo suprotstaviti svim podjelama, rasizmu. Historija se revidira, glorifikuje se nasilje, ne govorim o Njemačkoj ovdje. Mislim da je 25 godina nakon Daytona vrijeme da se nađe rješenje u Bosni i Hercegovini", kazao je Sautter tokom svog izlaganja.

Dodik prolupao

kad prespava promijniće ploču. Zapad je spor, ali kad se uvjeri onda ide nova dinamika, Mile čuvaj se

JA1

Trebamo ovu dvojicu pogotovo Dodika slati na ove sastanke sto cesce i samo ih pustiti da govore sami ce sebi dohakati. Oni su ko Bake i seka mu tam u njega, sami sebi jamu kopaju. Poslat ovu dvojicu jos koji put eto nam gradjanske bosne. Najbolji ambasadori gradjanske bosne su mile i covke.

Gost

Šta reče Stanivuković je li bilo genocida u Srebrenici? Veselite se što je pobjedio Dodikova čovjeka a vidi sad.

Gost

Države i 'ovana. U sudu stranci, u centralnoj banci stranci, vojska stranci, OHR i Visoki predstavnik, zastavu nametnuli stranci, ustav itd. Itd.

*

Države i 'ovana. U sudu stranci, u centralnoj banci stranci, vojska stranci, OHR i Visoki predstavnik, zastavu nametnuli stranci, ustav itd. Itd. ka Gost A bolje i to nego srskohrvatskobošnjački fašisti

BiH

Izgleda da još nije jasno da je podjela BiH na 3 republike (s pravom na otcjepljenje) neizbježna. Paradoksalno, ali to potvrđuje i Inzko. ka Slava Storonci Ma hajde! Pa šta onda misliš, mislioče, državniče i vizionaru, da im TI to predložiš, jer očigledno ne vide rješenje? Mislim, pošto očigledno ti, komentator svojih mentalno retardiranih mičljenja, to evidentno najbolje znaš? Zaista su nesagledive tvoje briljantne ideje, mora se priznati. Jesi konkurisao da radiš u UN-u? Ja mislim da bi definitivno trebao.... Šteta je da tako genijalan um trune u Lukavici..

Aha

Bravo za gospodina Dodika. Ispoštovao je sve što je rekao da će reći, i ostao dosljedan svojim stavovima i interesima Srba, ali i interesima svih građana BiH.Jednom riječju, svaka čast na govoru, koji nije bio suvoparan i licemjeran, kao govor ovog nametnika i parazita Incka. ka Bravo ka Stav <<

Slava Storonci

Ne rekoste šta nije istina od rečenog?

/ Najnovije