Skupština KS danas o epidemiološkoj situaciji

0
Radiosarajevo.ba
Skupština KS danas o epidemiološkoj situaciji
Foto: Vlada KS / Skupština

Informacija Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo o epidemiološkoj situaciji u Kantonu Sarajevo je jedna od tački dnevnog reda Skupštine KS koja je najavljena za danas sa početkom u 10 sati.

Pored toga, raspravljat će se i o Prijedlogi Odluke o odobravanju zaključenja Memoranduma o razvoju saradnje između Kantona Sarajevo (Bosna i Hercegovina) i Vlade Pokrajine Koruška (Pokrajina Koruška, Republika Austrija), te Prijedlogu odluke o izmjeni Odluke o izboru predsjedavajućih, zamjenika predsjedavajućih i članova stalnih radnih tijela Skupštine.

Prijedlog Odluke kojom se Ministarstvu za boračka pitanja Kantona Sarajevo daje saglasnost da može pristupiti potpisivanju ugovora imovinsko-pravne prirode također će se naći na dnevnom redu.

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Raspravljat će se i o Izvještaju o radu Kantonalne uprave za inspekcijske poslove KS za 2019. godinu, zatim radu KJP "ZOI '84", Izvještaju u poslovanju TVSA te Kantonalnog centra za socijalni rad.

Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Program rada Javne ustanove Narodno pozorište Sarajevo sa finansijskim planom za 2021. godinu također je na današnjem dnevnom redu, ali i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Program rada Javne ustanove Muzej "Alija Izetbegović" sa finansijskim planom za 2021. godinu;

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije