Sjećate li se Howarda iz "Teorije velikog praska"? Evo kako izgleda sada

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se Howarda iz "Teorije velikog praska"? Evo kako izgleda sada
Foto: Screenshot / Simon Helberg

Glumeći Howarda stekao je svjetsku slavu, a jednom je rekao kako mu je rad na ovoj seriji bio najbolje iskustvo u glumi koje je ikada mogao imati.
 
Glumca Simona Helberga proslavila je uloga Howard Wolowitz u seriji "Teorija velikog praska". U jednom intervju koji je dao nedavno ovaj 41-godišnji glumac ispričao je kako je zamalo odbio ulogu jer se nije vidio u ulozi štrebera. Kada je dobio ponudu za ulogu Howarda radio je na jednom drugom projektu u kojem je uživao, ali gledanost je bila loša i shvatio je kako mu je uloga u "Teoriji velikog praska" dobra prilika.

Nije pogriješio kad je donio ovu odluku jer je serija postala jako popularna i donosila mu je zaradu od 1.000.000 dolara po epizodi. Glumeći Howarda stekao je svjetsku slavu, a jednom je rekao kako mu je rad na ovoj seriji bio najbolje iskustvo u glumi koje je ikada mogao imati. "Došao bih kući i pomislio: pa čekaj malo, tako sam sretan što sam mogao vježbati glumu radeći ovo punih 12 godina. Kada snimate svake sedmice pred publikom, naučite puno o nastupu, ali i o tome kako se se nositi sa stresom", rekao je u jednom intervju.

Serija se prikazivala 12 godina i u televizijsku historiju je upisana kao jedna od najdugovječnijih sitcoma i zadnja godina snimanja serije je bila 2019., a od tada se Simon Helberg dosta fizički promijenio. Njegova figura je i dalje fit, ali sada ima sasvim drugačiju frizuru i u javnosti, baš kao i prije nekoliko dana kada je snimljen u Kaliforniji, nosi šešir i šiltericu i teško ga je prepoznati jer mu je i kosa dosta duža, piše Večernji.hr.

Banja Luka: Povrijeđen strani državljanin (25), u toku potraga za napadačem

Banja Luka: Povrijeđen strani državljanin (25), u toku potraga za napadačem

Helberg je u braku s glumicom Jocelyn Towne, nećakinjom scenarista Roberta Townea i par ima dvoje djece, sina i kćer. 

Hollywoodski glumac se potukao nasred ulice: Razlog je bizaran

Hollywoodski glumac se potukao nasred ulice: Razlog je bizaran

Preko svoje supruge Jocelyn, koja je francuska državljanka po majci Francuskinji, Helberg je i sam postao državljanin Francuske što mu je omogućilo da dobije ulogu u filmu "Annette" francuskog redatelja Leosa Caraxa, koji je otvorio Cannes Film Festival 2021. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije