Nastavak kultnog filma 'Gladiator' donosi nova glumačka imena: Evo ko će igrati glavnu ulogu

2
Radiosarajevo.ba
Nastavak kultnog filma 'Gladiator' donosi nova glumačka imena: Evo ko će igrati glavnu ulogu
Foto: Screenshot/Instagram / Paul Mescal

Nastavak kultnog filma, koji smo poput Home Alone gledali milion puta na TV-u, dolazi u kina ovog novembra i spreman je ponovno osvojiti svijet uz brutalne bitke koje su original učinile klasikom.

Paul Mescal ulazi u sandale Luciusa Verusa, sina bivšeg su-cara i nekadašnjeg nasljednika carstva. Nakon mirnog 15-godišnjeg boravka u Numidiji sa svojom porodicom, Luciusov svijet ruši se kad ga rimski vojnici, pod komandom Marca Acaciusa, kojega glumi mnogima omiljeni Pedro Pascal, odvuku natrag u život gladijatora. Zamislite to kao klasični akcijski film mafijaša, samo s mačevima i sandalama.

Dok se Lucius probija kroz krvavu arenu, ne bori se samo za preživljavanje. Sprema se svrgnuti sadističkog cara Caracallu, kojega glumi Fred Hechinger, i jednako neugodnog cara Getu, kojega glumi Joseph Quinn. To je bitka u kojoj su ulozi visoki, a politika je, standardno, jednako prljava!

Između potreba i mogućnosti: Da li postoji inkluzivni turizam u Bosni i Hercegovini?

Između potreba i mogućnosti: Da li postoji inkluzivni turizam u Bosni i Hercegovini?

U moćnu postavu pridružuju se i legende poput Denzela Washingtona, Connie Nielsen i Dereka Jacobija. S takvom zvjezdanom postavom, očekuje se da će Gladijatoru II svako dati priliku

Pogledajte ekskluzivne fotografije ispod, a ne preostaje nam ništa drugo nego čekati kraj studenoga! Dobro, možda u međuvremenu kapne i koji trailer, piše Grazia.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije