Država BiH u fokusu: Održana promocija knjige Denisa Bećirovića

Radiosarajevo.ba
Država BiH u fokusu: Održana promocija knjige Denisa Bećirovića
Sinoć je u Velikoj sali Općine Stari Grad u Sarajevu održana promocija knjige "Država Bosna i Hercegovina u fokusu", autora prof.dr. Denisa Bećirovića.

Promotori knjige su bili prof.dr. Mirko Pejanović, prof. dr. Suad Arnautović, prof. dr. Ivo Komšić, prof. dr. Tomislav Išek, doc. dr. Benjamina Londrc, književnik Haždem Hajdarević, gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović i poznati bh. reditelj Dino Mustafić.

Promotori su zaključili da knjiga jasno pokazuje državnički karakter ukupne djelatnosti Denisa Bećirovića i dodali su da je ova knjiga svjedok iscrpnog, ustrajnog i dosljednog zalaganja Denisa Bećirovića za očuvanje cjelovitosti i samostalnost i BiH, kao i za njenu demokratizaciju i ostvarenje ravnopravnostih svih njenih građana.

Denis Bećirović je poručio da svim javnim dužnosnicima mora biti čast da služe BiH, jednoj od najstarijih država u Europi, državi koja je još na zasjedanjima ZAVNOBIH-a kao temeljni princip odredila potpunu jednakost svih građana pred zakonom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije