Sarajevo: Policajci obradovali mališane iz 'Roditeljske kuće'

Fena
Sarajevo: Policajci obradovali mališane iz 'Roditeljske kuće'
Foto: MUP KS-a / Roditeljsaka kuća u Sarajevu

Pripadnici Jedinice za podršku, Sektora za policijsku podršku Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, posjetili su djecu u "Roditeljskoj kući" koja djeluje u sklopu Udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH", te su za djecu pripremili novogodišnje paketiće koje im je podijelio Djed Mraz - policajac.

Nakon kraćeg druženja s djecom, njihovim roditeljima i volonterima iz Roditeljske kuće, djeca su bila u prilici pogledati i opremu policijskih službenika koju su oni donijeli sa sobom posebno za tu priliku.

Potom su policajci, na veliku radost svojih domaćina, djecu provezli službenim vozilima po susjednom naselju i tako svojom posjetom Roditeljskoj kući donijeli pregršt pozitivne energije i radosti.

Iz Udruženja i Roditeljske kuće su upućeni najiskreniji izrazi zahvalnosti policijskim službenicima Uprave policije MUP-a KS na današnjoj posjeti, ukazanoj pažnji i brizi za djecu koja trenutno u njoj borave, saopćeno je iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije