Sanja Vulić dobila policijsku zaštitu

19
Radiosarajevo.ba
Sanja Vulić dobila policijsku zaštitu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sanja Vulić

Šefici kluba zastupnika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta Bosne i Hercegovine, Sanji Vulić, dodijeljena je policijska zaštita.

Ovo informaciju za portal Radiosarajevo.ba potvrdila je Sanja Vulić. Kazala nam je kako će se za njenu sigurnost brinuti Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH.

A, o svemu se oglasila i na društvenim mrežama.

Za nekoliko sati vanredno zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a: Obratit će se Schmidt i Cvijanović

Za nekoliko sati vanredno zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a: Obratit će se Schmidt i Cvijanović

"Prihvatila sam procjene nadležnih tijela za dodjelu pratnje i zahvalna sam ministru Nešiću na ljudskoj i profesionalnoj podršci", napisala je između ostalog na društvenim mrežama.

Podsjetimo Sanja Vulić je proteklih dana kazala kako je dobila prijetnje s više naloga na društvenim mrežama.

Sanja Vulić, Dodikova obožavateljica: 'Sljedeći put ćemo dovesti 5.000 ljudi, mamu vam je*em'

Sanja Vulić, Dodikova obožavateljica: 'Sljedeći put ćemo dovesti 5.000 ljudi, mamu vam je*em'

Ona je prijetnje prijavila Policijskoj upravi Doboj, a dobila ih je nakon suđenja predsjedniku RS Miloradu Dodiku, u Sudu BiH u Sarajevu.

Suđenje Dodiku održano je prošlog ponedjeljka u Sudu BiH u Sarajevu. Na suđenje je ponovo došla i Sanja Vulić, zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, kako bi pružila podršku svom stranačkom šefu, za kojeg je ranije govorila da je za nju on - bog.

Vulić je izrazila nezadovoljstvo u Sarajevu zbog toga što im službenici Suda BiH nisu dali da uđu s obzirom na to da je sala puna.

"Sljedeći put ćemo ovdje dovesti 5.000 ljudi, pa je*em li vam mamu, vidjet ćete", poručila je Vulić.

Nakon što je počelo ročište, Sanja Vulić je brzo izašla iz sudnice i ponovo napravila scenu, uz novi repertoar psovki, koji je snimio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba.

"Krši ljudska prava, a priča o ljudskim pravima - je** je Murphy. Užas... Ovo nije demokratija, ovo nije država. Oni će nas sve pobiti na ovaj način. Morala sam izaći, bolje da izađemo, već da me istjeraju. Je**m joj sve, da joj je**m", govorila je Vulić pred novinarima o sutkinji Seni Uzunović, koja će voditi predmet protiv Milorada Dodika.

Zatim je nastavila u istom tonu...

"Bila je gospođa kadar SDA, došla za sudiju. Toliko o pravičnosti suda", kazala je Vulić.

Pogledajte kompletnu izjavu i repertoar psovki Sanje Vulić:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (19)

/ Povezano

/ Najnovije