Sanja Vulić dobila policijsku zaštitu

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo...

Uza sve što se događa, poput horrora bez kraja, lijepo mi žao policije u nemogućoj misiji. Kako će dotičnu Sanju Vulić zaštiti od Sanje Vulić, neuravnotežene i labilne persone sklone psovkama i nasilju? I kako zaštiti i dekontaminirati javnost od ovakvih štetnika i nametnika, opasnih po mentalno zdravlje i ekološku ravnotežu?

A ko će je?

Hahaha sad je sigurna.

BH.JAVNOST:

TRAŽIMO POLICIJSKU ZAŠTITU OD SANJE VULIĆ!!!

ovdje je sve zlo i naopako

Umjesto da dobije otkaz, ona je još nagrađena. Bacite atomsku na Balkan, bolje nismo ni zasluzili, fakat.

Bosanac

***

spejsiks

Znači porezni obveznici tj. građani BiH će plaćati policijsku zaštitu dotičnoj Vulić, premda ista ne priznaje državu u kojoj živi, i svakim danom radi protiv države BiH? E moji bošnjaci..... Banana država....

Ask

Haha ovi bez ljekarskog.

Guest

***

Sigurna kuća za Sanju Vulić!

Podržavamo, s aklamacijom, potrebu čuvanja Sanje Vulić. Ali, policija je nedorasla toj odgovornoj i preteškoj zadaći. S iskrenom empatijom i solidarno tražimo samo najbolje za našu Sanju. Najbolje opremljenoj neuropsihijatrijskoj klinici povjerit ćemo ovu humanu i plemenitu misiju!

tudjmanovac

Kako Nešiću brzo zaboraviše onaj boravak u srbiji za vrijeme izbora...hehe glupi bošnjo je kao riba, pamti samo 8 sekundi! A radiosarajevo prvi trče kod vlaha i brinu o njihovoj policijskoj zastiti, koju ce gradjani placat. Ovo nema ni u ruandi, propali smo skroz!

6290

Moj pajdo je imao isto policijsku pratnju kad je isao u Jakeš u ludaru. Kazu zbog njegove sigurnosti.

Opa, opa

Srpska je majka rodila. Dika i ponos sve serbskog nebeskog naroda.

Razlog

Je li da je policija čuva od eventualnog napada ili da čuvaju nju kako nebi nekog ugrizla.

Treba joj objasniti to papanka ne konta

Da svaka akcija ima reakciju. Da ne treba jezik biti brži od pameti. Sad tvoj jezik narod plaća da te policija čuva. Ako si hrabra i ponosna vrijeđati trebala bi ponosna hodati u svakom gradu i svakoj zemlji sama bez pratnje

Primitivna, prije svega

Da svaka akcija ima reakciju. Da ne treba jezik biti brži od pameti. Sad tvoj jezik narod plaća da te policija čuva. Ako si hrabra i ponosna vrijeđati trebala bi ponosna hodati u svakom gradu i svakoj zemlji sama bez pratnje ka Treba joj objasniti to papanka ne konta Nit je hrabra, niti ponosna. Očigledno!

Xyz

Sta ce joj ****o se ne dira smrdi Jo's vise kome je ona interesantna sem zubaru...SIKTER hahahahahahaha

Guest

***

Neistina

***

osmanlijka vulic jebe mamu osmanlijama turcima

osmanlijskoim jezikom pomakla se nije jos od 1456 godine zivite u osmanlijskom vremenu

/ Najnovije