Razbijen izlog još jedne pekare Manja u Sarajevu, pogledajte prve fotografije

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

***

BiH

Samo tako, kolko ih drznik ima po Seheru, sve polupati.

Sarajka

Treba ih bojkotovati i same će se zatvoriti

Ne pijem dok Paja vozi

A da došla dijaspora na praznike. E da li će saznati ko su pa ih uhvatiti zatvoriti pa ih novčano kazniti ovde u BiH da im treba par godina da odplate ako nema love u zatvor na par godina. Tako da u dijaspori izgube pravo za socijalu. Gdje ste bili 90-tih kad je bio rat u BiH

***

Lijepe riječi su ukras!

Rjesenje

***

Ijko

***

Blic

Lijepe riječi su ukras!

Papiga

Lijepe riječi su ukras!

¨farba¨, ¨manji bosanskohercegovacki entitet¨,

= Nepismenost, a sto je zaostalost te konstantno provociranje bespotrebnim pridjevom ¨manji¨. Sve jasno, nazalost....

Gdje si ti bio kad je nastavnica S-H predavala?

A da došla dijaspora na praznike. E da li će saznati ko su pa ih uhvatiti zatvoriti pa ih novčano kazniti ovde u BiH da im treba par godina da odplate ako nema love u zatvor na par godina. Tako da u dijaspori izgube pravo za socijalu. Gdje ste bili 90-tih kad je bio rat u BiH ka Ne pijem dok Paja vozi ................ Cuj ¨oDplate¨ haha, nisi nikad cuo za jednacenje po zvucnosti? :) xi, xi, xi...

Silovno, jalijasluk, papanijada sarajevska.

Uvijek bilo i uvijek ce ostat. Umjesto da samo bojkotirate, ali najstriktnije (!!), i covjek ce sam zatvorit i otic, vi KUKAVICKI, NOCU (....) razbijate, unistavate, kao zadnji vandali.

BiH

Lijepe riječi su ukras!

Bizmark

Samo ovo nije bilo sinoć nego priključe u četvrtak čim je pao mrak….

BIA

Sve smo isplanirali u detalje. Sam sebi po dogovoru razbija kako bi ispao zrtva a ujedno ce naplatiti i osiguranje. Sve je ovo nasa iscenirana velikosrpska politika i spletka. Receno mu je, ajde ti lepo na twitter objavi nesto oko rata, pa pusti da javnost se uznemiri, pa se naknadno cinicno izvini, a onda sam sebi porazbijaj izloge i to ce se medijski dici na nivo kako su muslimani ovakvi, onakvi, ne moze se u Sarajevu, opet svatovi u najavi itd itd. Trebaju nam tenzije a ti si Trivicu idealna meta, osiguranje ce to srediti finansijski da te se obesteti. A medijski linc na muslimane cemo mi sprovesti i na povratnike u Srpsku svim silama udariti jer dobijamo razlog da na sto veci nivo tenzije dignemo medijski, dok na drugoj strani sprovodimo zavrsne zakonske okvire odcepljenja u tisini, a svi se zabavljaju ovim.

.:.

A da došla dijaspora na praznike. E da li će saznati ko su pa ih uhvatiti zatvoriti pa ih novčano kazniti ovde u BiH da im treba par godina da odplate ako nema love u zatvor na par godina. Tako da u dijaspori izgube pravo za socijalu. Gdje ste bili 90-tih kad je bio rat u BiH ka Ne pijem dok Paja vozi Teoretski.. Da li je moguće da na radiosarajevu bilo ko drugi, osim tebe i dijaspore piše ove komentare... Izgleda da nije!

***

***

Šta kome nije jasno?

A što li mu ljudi ruše radnju baš sada? Što mu nisu ranije napadali na radnju, radnje koje u Sarajevu drži preko deset godina? Pitam se, pitam???

/ Najnovije