Ramiz Salkić: Dodik je možda našao partnere u 'bošnjačkom korpusu', ali neće uspjeti

5
Radiosarajevo.ba
Ramiz Salkić: Dodik je možda našao partnere u 'bošnjačkom korpusu', ali neće uspjeti
Foto: Kolaž / Ramiz Salkić odgovorio Miloradu Dodiku

Ramiz Salkić, poslanik u Narodnoj skupštini Rs, rekao je danas 22.01.2024. godine, reagujući na posljednje izjave Milorada Dodika o promjenama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, da Milorad Dodik, iako je pronašao sebi partnere unutar bošnjačkog korpusa, neće uspjeti ostvariti svoje planove, jer ti njegovi partneri neće uspjeti da u djelo provedu svoj podanički odnos i time nanesu nepopravljivu štetu državi Bosni i Hercegovini i njenim građanima.

"Oni koji svih ovih godina drže Bosnu i Hercegovinu u blokadama, a njene građane u strahu od rata teškim manipulacijama i zamjenom teza žele optužiti one koji su ih spriječili da realizuju svoje planove za svoje blokade.

Milorad Dodik, iako je pronašao sebi partnere unutar bošnjačkog korpusa, neće uspjeti ostvariti svoje planove, jer ti njegovi partneri neće uspjeti da u djelo provedu svoj podanički odnos i time nanesu nepopravljivu štetu državi Bosni i Hercegovini i njenim građanima.

Veliko slavlje u Madridu može početi: Real je prvak Španije

Veliko slavlje u Madridu može početi: Real je prvak Španije

Nije snaga našeg naroda i naše domovine u onima koji su u vlasti vašom voljom Milorade Dodiku, već u onima koji su trenutno van vlasti zbog nepristajanja na vaše ucjene i rušenje države Bosne i Hercegovine.

Tu snagu ste osjetili dok smo bili u vlasti, a još jače ćete je osjetiti dok nismo u vlasti.

Vaš dogovor sa onima koje ste odabrali da se sa njima dogovorite je dobar za vas i vaše ideje slabljenja i razgradnje države, ali ih nećete moći realizovati jer ste ga postigli sa političkim miševima koji nemaju snage niti smiju ispoštovati vaš dogovor.

Džaba ste krečili i slavili u Bakincima, već sada možete pisati da je sve propalo što ste dogovorili na štetu države Bosne i Hercegovine, a na vašu veliku radost", rekao je Salkić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije