Pukla bruka na KCUS-u: Potukli se doktor i medicinska sestra, intervenirali i policajci

7
A. Ka.
Pukla bruka na KCUS-u: Potukli se doktor i medicinska sestra, intervenirali i policajci
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / KCUS / Ilustracija

Veliki skandal nedavno se dogodio u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), nakon što su se potukli doktor i medicinska sestra!

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, u incidentu su učestvovali Damir Kočo (60) i njegova kolegica Merima Rahimić (33).

Njih dvoje su se prvo verbalno sukobili, nakon čega je sve preraslo i u fizički sukob. Iz KCUS-a saznajemo da je Kočo vukao za ruku Rahimić, a da je teže posljedice spriječila druga medicinska sestra.

Denis Bećirović čestitao 1. maj: "Poboljšanje statusa radnika mora biti u fokusu svih nas"

Denis Bećirović čestitao 1. maj: "Poboljšanje statusa radnika mora biti u fokusu svih nas"

Prema saznanjima portala Radiosarajevo.ba, zaštitar KCUS-a je alarmirao sarajevske policajce i prijavio da je izbila tučnjava između uposlenika.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), navodeći incijale aktera incidenta, potvrdili su za portal Radiosarajevo.ba da im je incident prijavljen 27. septembra u 12.05 sati.

Kako su nam kazali iz MUP-a KS, alarmirani su pripadnici Policijske uprave Centar.

"Protiv oboje podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog narušavanja javnog reda i mira", rečeno nam je iz MUP-a KS.

Čitavoj drami svjedočili su pacijenti i druge kolege.

Nezvanično saznajemo da je nedugo nakon incidenta Rahimić tražila nalaz i mišljenje ljekara, tvrdeći da je zadobila povrede koje joj, navodno, nisu utvrđene.

Zvanično iz KCUS-a za sada se nisu oglasili o ovom incidentu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije