Pogledajte odlazak Alise Mutap iz sudnice nakon današnjeg ročišta

3
Radiosarajevo.ba
Pogledajte odlazak Alise Mutap iz sudnice nakon današnjeg ročišta
Foto: Dž. K / Alisa Mutap i ostali napustili sudnicu nakon ročišta

U Sudu BiH okončano je ročište u predmetu 'Dženan Memić' kada je u pitanju skrivanje dokaza i načina na koji je ovaj mladić preminuo u 2016. godini.

Alisa Mutap (udata Ramić), njen otac Zijad, Muamer Ožegović, Josip Barić i Hasan Dupovac napustili su sudnicu nakon ročišta.

Podsjetimo, Arijana Memić je nakon ročišta otkrila da je tužilac rekao kako je jedan od zaštićenih svjedoka napadnut i da je to zabrinjavajuće.

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

"Tužilac je danas rekao da je napadnut jedan od zaštićenih svjedoka. Istražuje se da li to ima veze s ovima koji su optuženi ili ne. Ovo je jako zabrinjavajuće za mene. Neće biti lako doći na kraj s ovakvim ljudima. Vidim gdje sve ovo ide. Ja stvarno nemam riječi, nadam se da će sudija biti častan i pošten. Nismo mi ove ljude doveli u sudnicu već su ih doveli dokazi koji su protiv njih", rekla je Arijana.

Njen otac Muriz još jednom je izrazio očekivanja da će uskoro biti otvorena istraga za ubistvo.

"Očekujemo uskoro otvaranje istrage za ubistvo. Ali, vidimo s kim imamo posla. Vidimo kakvi su to ljudi, to su neljudi", rekao je Muriz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije