FB / Arijana Memić odgovorila Aliji Budnji: "Niko nije spomenuo da se Muamer..."

17. 09. 2021. u 18:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Arijana Memić, sestra ubijenog mladića Dženana Memića, oglasila se na društvenoj mreži Facebook, gdje je odgovorila Aliji Budnji, vlasniku kompleksa hotela na Ilidži, među kojima je i hotel Crystal, iz kojeg su obrisani snimci početkom februara 2016. godine.

Podsjetimo, Budnjo je rekao da je on siguran u svog sina Muamera, da on nema veze i da ništa nije kriv.

"Evo, VODE MI, niko danas nije spomenuo da se Muamer sumnjiči za ubistvo. Ali, ovi se peru, peru, kao da je voda kod njih džabe", objavljeno je na stranici Pravda za Dženana Memića, a poruku je podijelila i Arijana Memić.

Podsjetimo, u Sudu BiH 7. oktobra zakazan je početak suđenje optuženoj petorci u predmetu "Dženan Memić".

Kako je portal Radiosarajevo.ba pisao ranije, jučer (četvrtak) završena je velika policijska akcija u okviru koje policajci pretresli porodične kuće Muamera Budnje, sina Alije Budnje, te Ševala Kovačevića, vještaka.

Podsjećamo, u ovom predmetu optuženi su Alisa Mutap Ramić, njen otac Zijad Mutap, Muamer Ožegović, recepcioner u hotelu Crystal u vrijeme kada su snimci nestali, te policajci Josip Barić i Hasan Dupovac.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (21)