Pandurević: Neusvajanjem Zakona o akcizama sačuvani su džepovi građana

Fena
Pandurević: Neusvajanjem Zakona o akcizama sačuvani su džepovi građana
Arhiv / Aleksandra Pandurević
Džepovi građana ostat će sačuvani, kazala je Aleksandra Pandurević, predsjedavajuća Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu PS BiH, nakon što danas nije prihvaćeno razmatranje izmjena Zakona o akcizama po hitnoj proceduri.

Ona je kazala da je to samo jedna od dvije dobre vijesti koje su danas dobili građani BiH, posebni građani Republike Srpske.

"Prva dobra vijest je da će ostati sačuvani njihovi 'džepovi' od onih koji neodgovorno upravljaju budžetima i javnim sredstvima i koji kad im god zafali para zavuku ruku u džep građana ove zemlje", kazala je Pandurević.

Prema njenim riječima, druga dobra vijest za građane RS-a jeste što su danas „konačno pale maske i SNSD je pokazao pravo lice“.

"Mislim da ste i vi bili svjedoci simbioze Staše Košarca i Šefika Džaferovića i međusobnih komunikacija i konsultacija. Juče su 'smjenjivali' Šefika Džaferovića, a danas su u simbiozi koju smo svi vidjeli. Pokazalo se licemjerstvo i jeftino politikanstvo SNSD-a", naglasila je Pandurević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije