OHR se oglasio o najavama "reorganizacije BiH" i trećeg entiteta

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

DAJDZA

Al' u limburgu !

AMIDZA

Al' u limburgu !

Db

Drugome necete birati i tacka!!! Ili posteno ili svak sebi!!

Joj

OHR će morati u džihad da obrani tzv BiH. Ukoliko misle ozbiljno protiv ćafirskih namjera da im džamija ne bira predstavnike.

Joj

OHR će morati u džihad da obrani tzv BiH. Ukoliko misle ozbiljno protiv ćafirskih namjera da im džamija ne bira predstavnike.

Drzimo glavni grad drzave u svojim rukama! Nudimo vam geadjansku opciju da budete jednaki kao i svi ostali! Uzmi ili ostavi! Ako budete htjeli na silu nece vas biti u BIH! Pljuc!

.

Uknjizeni smo u gruntovnici 1/1 jer nas je 53,6%Dakle vecinski,autohtoni!

.

Eno ti Posavina u BIH entitetu pc pa reorganiziraj! Pljuc!

.

Budete li se *** malo mjesto Vrgorac u H ce biti uvecan za stotinjak hiljads novih sugrsdjsna iz zapadne Hercegovine! Vojnicki receno, pocistit cemo vas!!

.

Pljuc!

.

jaca

A GDJE JE PISMO BOŠNJAČKIH/GRAĐANSKIH PREDSTAVNIKA BiH da imaju ljudi čitati i stav druge strane ?!?!?!

011

Jos da cafiri skontaju nakon 30g da im je Alija odredio samo 23% BiH bilo bi dobro. Prava fildzan drzava.

Bosanac

Hoce li i ovi ugrozeni Rvati iz srednje Bosne u covicev tor da se obiljeze

AMIDZA

Ma u limburgu !

Da

. ka ***!! Svoji smo na svome,autohtoni,vecinski!! A naoruzani do zuba!! U dijaspori i na joystikovan si do žvalja

Plavi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije