Šefica patologije KCUS-a tvrdi da nije autor apela, te da joj je neko upao na Facebook

Radiosarajevo.ba
Šefica patologije KCUS-a tvrdi da nije autor apela, te da joj je neko upao na Facebook
Facebook / Doc dr Nurija Bilalović

Nakon što se navodna objava na Facebooku šefice OJ Klinička patologija, citologija i humana genetika KCUS-a, doc. dr. Nurije Bilalović proširila društvenim mrežama i medijima, ona se večeras ponovo oglasila na svom Facebook profilu tvrdeći da tekst nije napisala.

"Dragi moji prijatelji, ovo nije moj tekst ne širite paniku, čak i slike koje su na profilu nastale su godinu dana ranije kad je nabavljen Cobas u KCUS. Čuvajte se, držite distancu i poštujte ono što nam savjetuje Krizni štab", oglasila se Bilalović oko 20 sati. 

Njene prijatelje i javnost je zanimao kako je objavljen tekst na njenom Facebook profilu, a doc dr Nurija Bilalović je to pojasnila riječima: 

"Tekst je napisala žena koja me zna. Danas me zvala da me pita odakle mi ovaj tekst. Neko mi je švrljo po FB".

Bilalović tvrdi da joj je neko upao na FB profil - undefined

Facebook: Bilalović tvrdi da joj je neko upao na FB profil

Podsjetimo, doc dr Nurija Bilalović oglasila se na svom Facebook profilu, javio je portal Crna Hronika, a i naš portal ga je prenio u cilju upozoravanja javnosti na važnost ostanka kući u vrijeme pandemije COVID-19 od stručne osobe, u kojem, između ostalog, ona moli sve prijatelje, poznanike i porodice da od danas ne izlaze iz svojih kuća, pa čak ni po kruh/ hljeb.

"Najgore tek počinje. Mnogi pozitivni će biti otkriveni i mnogi se mogu zaraziti. Zato je jako važno da ostanete kod kuće, te da se ne sastajete ni sa kim. Jako je važno biti veoma oprezan.

Na kraju, nemojte nikoga posjećivati. Niti primati nekoga u posjetu. Čak niti rodbinu. To je sve za dobrobit svih nas. Maksimalni val zaraze će biti u sljedeće dvije sedmice .Nemojte zadržavati ovu”, napisala je, između ostalog, doc. dr Nurija Bilalović na svom Facebook profilu, koja je i ranije na ovoj društvenoj mreži dijelila korisne savjete svim građanima Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije