Stara - nova imena u Kantonalnom odboru SDP-a: Karić, Šteta, Vranić...

6
Radiosarajevo.ba
Stara - nova imena u Kantonalnom odboru SDP-a: Karić, Šteta, Vranić...
Foto: SDPBiH / Sjednica u Sarajevu

Kantonalni odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Sarajevo kompletirao je rukovodstvo na svojoj konstitutirajućoj sjednici.

Njihovo saopćenje prenosimo u cijelosti.

"Uz predsjednika Kantonalne organizacije Adnana Štetu tu je cijeli niz novih imena koja spajaju iskustvo realnog sektora i političkog aktivizma.

Oglasila se policija nakon tuče u garaži SCC-a: Ima i povrijeđenih i privedenih

Oglasila se policija nakon tuče u garaži SCC-a: Ima i povrijeđenih i privedenih

Za potpredsjednike Kantonalne organizacije imenovani su Jelena Pekić, Davor Čičić i Kenan Magoda. Sekretar organizacije je Malik Garibija.

Članovi Predsjedništva su Benjamina Karić, Tomislav Martinović, Samir Avdić, Haris Vranić, Jasna Duraković, Kristina Petrović.

"U rukovodstvu imamo ljude koji vode važne resore naše najuspješnije kantonalne vlade, novu gradonačelnicu Sarajeva, ljude koji znaju kako izgleda život, ekonomija i politika. Ponosan sam da imamo ljude sa potpunim iskustvom rada u realnom sektoru. Oni u politici daju kvalitet više", kazao je poslije sjednice Šteta.

Sjednica u Sarajevu - undefined

Foto: SDPBiH: Sjednica u Sarajevu

Istakao je kako u narednom period prije svega očekuje mnogo napornog rada, iskrenog zastupanja zahtjeva građena kao i naprednih i kreativnih socijalnih politika.

"Rad i iskrenost se uvijek isplate. Siguran sam da će građani to prepoznati kod nas", zaključio je Adnan Šteta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije