Nastavlja se rat na društvenim mrežama, Salkić poslao novu poruku Mijatoviću: 'Dragi moj, Vojine...'

17
Radiosarajevo.ba
Nastavlja se rat na društvenim mrežama, Salkić poslao novu poruku Mijatoviću: 'Dragi moj, Vojine...'
Foto: N.G / Radiosarajevo.ba / Vojin Mijatović

Zastupnik iz Narodnog evropskog saveza u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Sandi Salkić poslao je novu poruku ministru razvoja, poduzetništva i obrta FBiH Vojinu Mijatoviću.

Salkić je ranije reagovao na izjavu Mijatovića u kojoj se ministar obraća pojedinim građanim te poručuje da su oni sa svojim glavama još u ratu, a više možete pročitati na linku OVDJE.

Političari su nastavili razmijenjivati poruke na društvenim mrežama, a novu objavu Salkića prenosimo u cijelosti:

Makedonka Svetlana Mojsov na TIME100 listi najuticajnijih: Obilježila je medicinsku historiju

Makedonka Svetlana Mojsov na TIME100 listi najuticajnijih: Obilježila je medicinsku historiju

"Dragi moj Vojine, tvoj otac je, očito, imao izbor i mogućnost da ne puca i ne pogine, a i tebe sačuva daleko od svih tragedija, a moj nije imao nikakav izbor osim da brani mene i naš dom.

Dragi moj 'bliži mi od pola svojih i pola mojih', Vojine. Moja porodična tragedija, kako je ti nazivaš, tebi sigurno nije lijepa i za uši prijatna priča pa ti smeta da je spominjem toliko da to nazivaš ružnim.

Mijatović odgovorio Salkiću: Ružno je, Sandi, pozivati se u političkim raspravama na ličnu tragediju

Mijatović odgovorio Salkiću: Ružno je, Sandi, pozivati se u političkim raspravama na ličnu tragediju

Žao mi je, ali ta tragedija odnosno časna pogibija mog oca u odbrani Bosne i Hercegovine, ostaće zauvijek, dio mene i moje ličnosti, sviđalo se tebi to ili ne. Tvoj otac je očito, imao izbor i mogućnost da ne puca i ne pogine, a i tebe sačuva daleko od svih tragedija, a moj nije imao nikakav izbor osim da brani mene i naš dom.

Ti također, nisi morao osnivati nikakvu stranku niti kreirati programe i pravce jer si, zbog imena i prezimena, na velika vrata ušao u već formiranu stranku u kojoj naravno, ne moraš ništa više raditi do malo medijskih nastupa, ovako 'jakih' FB statusa i prijetnji 'udarcima ispod pojasa'. Tvoj prepotentni i drski odgovor je najtačnija potvrda onog što sam ti već rekao.

Nisi me ponizio i nisi me uplašio, Vojine, a jasno je da ti je samo to bio cilj. Nisi jer je to za tebe nemoguća misija. Jer je smrt moga oca, koje se sjećam do u detalj, ono što me izdiglo zauvijek iznad sitnih provokacija i ubleha, a opredjelilo zauvijek za djela i predan rad za ovu zemlju.

P. S.
Nisi osvojio više glasova od moje partije, a i te glasove koje si osvojio (istina je da bi glasove trebalo djelima zaslužiti) dali su ti mahom Bošnjaci, nadajući se da će imati svoje predstavnike u RS i Domu naroda BiH. Nažalost, isporučili ste ih Dodiku", poručio je Salkić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (17)

/ Povezano

/ Najnovije