Srđan Mandić: Dobro veče, ja sam novi načelnik Općine Centar

J. Ć.
Srđan Mandić: Dobro veče, ja sam novi načelnik Općine Centar
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / S obraćanja

U Bosni i Hercegovini danas su se održali lokalni izbori.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba bila je i u štabu Naše stranke u Sarajevu.

Nakon što su biračka mjesta u 19 sati zatvorena, predsjednik Naše stranke Peđa Kojović, saopćio je novinarima kako, kao i cijela zemlja, očekuje konačne rezultate.

"Želim da se zahvalim svim članovima koji su odradili kampanju na koju smo ponosni. Posebno da se zahvalim građanima koji su danas smogli hrabrosti da izađu i glasaju.

Ovo je danas bio daleko više od lokalnih izbora. Ponosan sam i vrlo emotivan. Jer su građani Sarajeva jasno i glasno rekli da se nećemo dijeliti", kazao je Peđa Kojović.

Dozvolite mi, stoga, nastavio je on, "da vam predstavom novog načelnika općine Centar - Srđana Mandića".

Naša stranka - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Naša stranka

"Dobro veče, ja sam novi načelnik općine Centar", otvorio je Mandić svoj govor na pressu.

"Želim se zahvaliti svima koji su dozvolili da imamo novog načelnika. Svim kolegama iz ostalih stranaka se želim zahvaliti. Ova kampanja je bila brutalna, ali opraštam svaku ružnu riječ. Od ovog momenta ja sam načelnik Općine. Ja sam dijete ovog grada i bit ću načelnik svim građanima i građankama Sarajeva", poručio je emotivni Mandić.

"Kao mlad dječak u rovovima, smatram da mi se snovi ostvaruju. Još jednom se zahvaljuje svima i želim da se priča Četvorke proširi i van Sarajeva. Idemo i u Mostar da podržimo Irmu Baraliju", zaključio je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije